top of page

 

Omdat wij graag willen dat er zo min mogelijk papier wordt gebruikt, voegen wij geen retourformulieren bij. Wil je het toch retour sturen voeg dan de factuur in de doos bij de zending en stuur het naar op de factuur vermelde adres:

 

Players Europe BV

Zandvoortselaan 8

2106 CN. Heemstede

Nederland

 

 

 

Als u de factuur niet meer heeft, voeg dan de bevestiging van de order toe met uw naam, ordernummer en reden van retour. Geef aan of u een omruiling of terugbetaling wilt en waarom u het artikel retourneert, zodat we onze service in de toekomst kunnen verbeteren.

 

Als u goederen retourneert van buiten Europa, zorg er dan voor dat het pakket en alle bijbehorende papieren duidelijk gemarkeerd zijn als ‘geretourneerde goederen’. Dit voorkomt dat uw pakket wordt vastgehouden door de douane en dat er invoerrechten ontstaan, die wij niet betalen, en kan ertoe leiden dat het pakket aan u wordt geretourneerd.

 

Als u een artikel cadeau heeft gekregen en aan ons retourneert, vergeet dan niet de naam van de koper en het bestelnummer te vermelden. Restitutie voor artikelen die als cadeau zijn gekocht, kan alleen aan de oorspronkelijke betaler worden gegeven. Als u een artikel ruilt, kunnen we niet voorkomen dat de betaler hiervan op de hoogte wordt gesteld.

 

De verzendkosten voor het retourneren van goederen zijn voor uw eigen verantwoordelijkheid. Bewaar uw verzenddocumentatie en trackingnummer totdat de terugbetaling is verwerkt.

 

We proberen retouren altijd af te handelen zodra ze binnenkomen. Houd er echter rekening mee dat het tijdens zeer drukke periodes tot 10 dagen kan duren voordat uw retourzending of omruiling is verwerkt.

RETOUR INSTRUCTIES

bottom of page